Головна » 2017 » Лютий » 13 » Інформація щодо підтримки малого та середнього бізнесу
16:33
Інформація щодо підтримки малого та середнього бізнесу

                                               mercycorps.org

 

 

 

Презентація програми підтримки малого та середнього бізнесу від Mercy Corps

 

Мercy Сorps це міжнародна гуманітарна організація, яка веде свою діяльність у більш ніж 40 країнах світу. Основні напрямки роботи організації - гуманітарна допомога (фінансова, продуктова, гігієнічна, забезпечення питною водою тощо), медична, психосоціальна, відновлення зруйнованого житла, бізнес проекти (самозанятість та розвиток малого та середнього бізнесу).

МНГО МС в України працює практично з самого початку конфлікту. За час роботи були реалізовані проекти гуманітарної допомоги, психосоціальної допомоги, відновлення житла та бізнес проект самозайнятості. Після стабілізації соціально-економічної ситуації розпочато реалізацію програми підтримки малого та середнього бізнесу (далі – програма МСБ) потерпілих від конфлікту районів Луганської та Донецької областей.

Основна мета програми МСБ створення робочих місць. Реалізація програми буде відбуватись за рахунок надання фінансової або матеріальної допомоги роботодавцям з боку МНГО МС. Фінансова допомога буде надаватись у вигляді виплати заробітної плати створених робочих місць у розмірі 3200 грн на одне робоче місце та компенсації ЄСВ. Виплати будуть здійснюватися протягом 3-4 місяців, зобов’язання з боку роботодавців – обов’язкове зберігання робочих місць протягом 6-8 місяців. Матеріальна допомога це придбання обладнання або будівельних матеріалів (для відновлення приміщень, які задіяні у процесі ведення підприємницької діяльності), у розрахунку 500-600 доларів США на одне створене робоче місце. Обов’язки роботодавця тіж самі.

Для участі у програмі необхідно заповнити бізнес план за формою затвердженою МНГО МС. Після розгляду бізнес плану, фахівцями організації буде здійснено оглядова зустріч на місці ведення діяльності підприємця. За результатами розгляду бізнес плану та оглядової зустрічі буде прийнято рішення про подальше співробітництво. Між сторонами складається договір, у якому закріплено тип допомого, його об’єм, строки, обов’язки сторін, відповідальність сторін, форми та строки звітності.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Новопсковського районного центру зайнятості за телефонами: 2-23-89, 2-12-73 або за адресою смт. Новопсков, вул. Шкільна, буд. 3, кабінет № 1,8,11.

 

U.S. Agency for International Development

OFFICE OF U.S. FOREIGN DISASTER ASSISTANCE (OFDA) –ОФИС США МЕЖДУНАРОДНОЙ ПОМОЩИ ПРИ ЧРЕЗВЫЧАЙНЫХ СИТУАЦИЯХ

 

Переглядів: 320 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]