Головна » 2014 » Березень » 17 » Оренда майна
17:11
Оренда майна

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОПСКОВСЬКИЙ РАЙОН  ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ

 

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

 

П’ЯТДЕСЯТ ПЕРША  СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я  № 51/3

 

від  11.02.2014 р.

смт.Білолуцьк

 

Про  затвердження Положення, Порядку

та Методики передачі  в оренду

нерухомого майна, що знаходиться

в управлінні Білолуцької селищної

ради

 

                Керуючись п.31 ст.26, п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.6 ст.9 Закону України «Про оренду державного майна», Постановою КМУ від 31.08.2011 р. № 906 (зі змінами від 08.04.2013 р.) «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна» та з метою необхідності встановлення дієвого механізму, який би регулював порядок передачі в  оренду нерухоме майно, що знаходиться в управлінні Білолуцької селищної ради, БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

1.      Затвердити Положення «Про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади Білолуцької селищної ради» (додаток 1).

2.      Визнати таким, що втратило чинність рішення селищної ради № 31/5  від  19.03.2013 р. «Про оприлюднення проекту регуляторного акту «Положення про порядок передачі майна комунальної власності і територіальної громади смт.Білолуцьк  в оренду».

3.      Затвердити  Порядок проведення конкурсу на право оренди комунального майна територіальної громади Білолуцької селищної ради.

4.      Визнати  таким, що втратило чинність рішення сесії № 4/1  від 20.12.2010 року «Про  затвердження  Порядку передачі  в  оренду нерухомого  майна, що знаходиться  в  управлінні Білолуцької  селищної  ради»

5.      Затвердити Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади Білолуцької селищної ради.

6.      Визнати таким, що втратило чинність рішення  № 11/6 від 16.05.2011 р.  одинадцятої сесії селищної ради шостого скликання «Про затвердження Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться в управлінні Білолуцької селищної ради.

7.      Оприлюднити дане рішення на  сайті   та  інформаційному  стенді Білолуцької  селищної  ради.

8.      Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з

      питань   планування соціально-економічного розвитку, бюджету та

      фінансів.

 

 

 

 

                                   Селищний голова                                        С.П.Полтенко

         

Переглядів: 420 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]