Головна » 2016 » Лютий » 24 » Службове розпорядження про скликання сесії №5 від 15.02.2016 року
17:17
Службове розпорядження про скликання сесії №5 від 15.02.2016 року

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

 

15.02.2016  р.                            смт.Білолуцьк                              № 5

 

           Керуючись п.1 ч.6 ст. 44  Закону  України «Про місцеве самоврядування  в Україні», СКЛИКАТИ  П’ЯТУ СЕСІЮ СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ  24.02.2016  року   о 15.00. год. у приміщенні Білолуцької  селищної ради.

 

         На  сесію  винести  такі  питання:

 

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2016 рік.
  2. Про скасування рішення  сімдесят другої сесії шостого скликання № 72/6 від 21.09.2015 р. «Про внесення змін в рішення Білолуцької селищної ради № 66/24 від 29.01.2015 р. «Про затвердження структури і штатів Білолуцької селищної ради на 2015 рік».
  3. Про зміну умов оплати праці педагогічних працівників КЗ ДНЗ ясла-садок «Барвінок» Білолуцької селищної ради.
  4. Про преміювання заступника  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Петрової Л.Ф.
  5. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Осадчій Людмилі Григорівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця ХХХХХХХХХ, ХХ.
  6. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Ткаченку Юрію Вікторовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця ХХХХХХХХХ, ХХ.
  7. Про надання дозволу на  розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ткаченку Юрія Вікторовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця ХХХХХХХХХ, ХХ.
  8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в  приватну власність Лукашову Анатолію Григоровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця ХХХХХХХ, ХХ.

 

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                       С.П.Полтенко

 

 

Переглядів: 340 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]