Головна » 2016 » Лютий » 8 » РІШЕННЯ БІЛОЛУЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ №4/3 ВІД 29.01.2016 РОКУ
14:40
РІШЕННЯ БІЛОЛУЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ №4/3 ВІД 29.01.2016 РОКУ

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОПСКОВСЬКИЙ РАЙОН ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 

ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я  № 4/3

 

29.01.2016 р.

смт. Білолуцьк

 

Про внесення змін до регламенту Білолуцької селищної ради

сьомого скликання затвердженого рішенням селищної ради від

09.11.2015 р. № 1/8

 

            Відповідно до п.1 ч.1 ст. 26, ч.3 ст.59 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », Закону України « Про внесення змін до  статті 59 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» щодо поіменних голосувань » від 26.11.2015 р. № 842 та  враховуючи  рекомендації  постійної комісії селищної ради з питань законності, правопорядку, благоустрою, депутатської діяльності та етики,  молодіжної політики, розвитку культури та спорту,

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

             1. Внести зміни до регламенту Білолуцької селищної ради сьомого скликання затвердженого рішенням селищної ради від  09.11.2015 року №  1/8 , а саме Розділ 2 «Органи та посадові особи ради » доповнити п. 4.2 статті 4  підпунктом 5 такого змісту :   « Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів».

            2. Внести зміни до регламенту Білолуцької селищної ради сьомого скликання затвердженого рішенням селищної ради від  09.11.2015 року №  1/8 , а саме Розділ 2 «Органи та посадові особи ради » доповнити статтею 81 « Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів » такого змісту :  

      « 81.1. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів призначається на посаду селищним головою за погодженням з радою. Обраним заступником голови ради вважається кандидат, що за результатами голосування набрав більше голосів. В разі коли кандидат не набрав необхідної кількості голосів, селищний голова вносить на розгляд ради іншу кандидатуру.

        81.2. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів працює у раді на постійній основі, виконує обов’язки, визначені селищним головою і несе персональну відповідальність за стан справ на дорученій йому ділянці роботи. На нього поширюються вимоги щодо обмеження сумісності його діяльності з іншою роботою ( діяльністю), встановлені для селищного голови.

       81.3. Заступник селищного голови може бути достроково звільнений з посади за рішенням ради, яке приймається шляхом голосування. Питання про його звільнення може бути внесено на розгляд ради на вимогу не менше як третини депутатів від загального складу селищної ради або селищного голови.

        81.4. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів заявляє про припинення своїх повноважень новопризначеному селищному голові у день оголошення селищною виборчою комісією на засіданні ради рішення про його обрання » .  

            3. Внести зміни до регламенту Білолуцької селищної ради сьомого скликання затвердженого рішенням селищної ради від  09.11.2015 року №  1/8 , а саме Розділ 5          « Пленарні засідання ради » доповнити п. 26.9 статті 26 « Порядок голосування на пленарних засіданнях ради » такого змісту: 

          « 26.9. Рішення ради приймаються відкритим поіменним голосуванням, окрім випадків, передбачених пунктами 4 і16 статті 26, пунктами 1, 29 і 31 статті 43 та статтями 55, 56 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », в яких рішення приймаються таємним голосуванням .

              Результати поіменного голосування обов’язково оприлюднюються та надаються за запитом відповідно до Закону України « Про доступ до публічної інформації ». На офіційному веб – сайті ради розміщуються в день голосування і зберігаються протягом необмеженого строку всі результати поіменного голосування. Результати поіменного голосування є невід’ємною частиною протоколу сесії ради» .               

            4. Дане рішення довести до відома депутатів селищної ради.

            5.  Контроль  за  виконання  даного  рішення  покласти  на  постійну  комісію  селищної  ради з питань законності, правопорядку, благоустрою, депутатської діяльності та етики,  молодіжної політики, розвитку культури та спорту.

 

 

 

 

Селищний голова                                                                    С. П. Полтенко

 

 

 

 

 

Переглядів: 364 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]