Головна » 2016 » Грудень » 22 » Рішення Білолуцької селищної ради чотирнадцятої сесії сьомого скликання від 15.12.2016 року
16:05
Рішення Білолуцької селищної ради чотирнадцятої сесії сьомого скликання від 15.12.2016 року

 

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОПСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 

 ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ

 

Рішення   №  14/4     

 

15.12.2016

смт.Білолуцьк

 

 Про делегування районній раді виконання

 повноважень на здійснення видатків

 селищного бюджету в 2017 році на зберігання

 архівних документів, нагромаджених у процесі

 документування службових, трудових або

 інших правовідносин юридичних і фізичних

 осіб на території селищної ради, та інших архівних

 документів, що не належать до Національного

 архівного фонду

 

            В зв’язку з делегуванням безстроково районній раді повноважень селищної ради в частині централізованого тимчасового зберігання архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду та з метою забезпечення централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб, або ліквідованих підприємств, установ та організацій, що діяли на території Білолуцької селищної ради, та інших архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, для якісного задоволення конституційних потреб громадян на отримання потрібної інформації, відповідно до частин 1, 2 статті10, частини 7 статті 16, статті 25, пунктів 27, 31 частини 1 статті 26, підпункту 10 пункту «а» статті 38, пункту 16 частини третьої статті 42 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », на підставі статті 29 Закону України від 5 липня 2012 року № 5068 – VI « Про внесення змін до Закону України « Про національний архівний фонд та архівні установи», розглянувши і обговоривши лист Новопсковської районної ради від 25.11.2016 р. № 5-5/8-1012 та враховуючи рекомендації постійних комісій з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, з питань законності, правопорядку, благоустрою, депутатської діяльності та етики, молодіжної політики, розвитку культури та спорту,

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

            1. Делегувати Новопсковській районній раді виконання повноважень на здійснення видатків селищного бюджету в 2017 році на зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб на території Білолуцької селищної ради, та інших архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду.

             2. Обсяг коштів переданих з селищного бюджету до районного бюджету на виконання делегованих повноважень визначати при затвердженні або внесенні змін до селищного бюджету.

            3. Доручити Білолуцькому селищному голові укласти договір на передачу коштів із селищного до районного бюджету на здійснення повноважень щодо зберігання архівних документів, створених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб на території Білолуцької селищної ради.

            4. Оприлюднити дане рішення.

            5.  Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти на постійні  комісії  селищної  ради з питань планування, соціально-економічного  розвитку, бюджету  та  фінансів та з питань законності, правопорядку, благоустрою, депутатської діяльності та етики, молодіжної політики, розвитку культури та спорту.

 

 

 

Селищний голова                                                                    С. П. Полтенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 266 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]