Головна » 2017 » Січень » 11 » Рішення Білолуцької селищної ради п'ятнадцятої сесії сьомого скликання від 23.12.2016 року
16:00
Рішення Білолуцької селищної ради п'ятнадцятої сесії сьомого скликання від 23.12.2016 року

Білолуцька селищна  рада

Новопсковського  району Луганської області

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ 

П’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ

 

Рішення   № 15/8

 

23.12.2016

смт. Білолуцьк

Про затвердження протоколу комісії з конкурсного

 відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки

земель та виконавців земельних торгів

 

 

 

            На підставі ст.ст.12, 134, 135, 136, 137 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства аграрної політики та продовольства від 25.09.2012 р. № 579 «Про затвердження Порядку закупівлі послуг з виконання робіт із землеустрою оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах», СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

 

  1. Затвердити протокол комісії по здійсненню конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та  визначення виконавця земельних торгів від 20 грудня 2016 р. (додається).
  2. Зобов’язати комісію з конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів:
    1. У триденний строк після затвердження протоколу письмово інформувати переможця конкурсу та інших учасників про результати конкурсу.
    2. Протягом 20 днів після затвердження результатів конкурсу розмістити інформацію про результати конкурсу  на офіційному веб-сайті Районної державної адміністрації та на офіційному веб-сайті Білолуцької селищної ради.
  3. Доручити селищному голові Полтенку С.П. за результатами конкурсу не пізніше ніж 20 днів після затвердження результатів конкурсу укласти від імені селищної ради Договір на виконання послуг з проведення земельних торгів.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на постійну комісію Білолуцької  селищної ради, з питань комунальної власності , земельних ресурсів та  охорони навколишнього середовища.

 

 

 

 

 

         Селищний голова                                                                                С.П.Полтенко

 

Переглядів: 275 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]