Головна » 2016 » Квітень » 27 » Рішення Білолуцької селищної ради шостої сесії сьомого скликання №6/23 від 12.04.2016 року
14:43
Рішення Білолуцької селищної ради шостої сесії сьомого скликання №6/23 від 12.04.2016 року

 

                

                Білолуцька селищна  рада

                    Новопсковського  району Луганської області

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ 

ШОСТА СЕСІЯ

 

Рішення   № 6/23

12.04.2016

смт. Білолуцьк

Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою

щодо  встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки в  натурі на

місцевості для  будівництва  та  обслуговування жилого будинку , господарських  будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Гречаному М.Є.

        Розглянувши  заяву гр.  Гречаного Миколи Євгеновича  щодо надання  дозволу  на розробку  технічної документації землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) для подальшої передачі в приватну власність  для  будівництва  та  обслуговування жилого будинку , господарських  будівель і споруд та  керуючись п.34  ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст.ст. 12,19,83, 118,121,122,126,186,186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку державної реєстрації речових прав на земельні ділянки державної та комунальної власності у зв’язку з їх розмежуванням», ст. 16 Закону України «Про державний земельний кадастр», ст. 50  Закону України «Про землеустрій» та враховуючи рекомендації комісії з питань комунальної власності, земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища селищна   рада 

В и р і ш и л а  :

1. Дати дозвіл на розроблення технічної документації землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості )  гр. Гречаному Миколі Євгеновичу для подальшої передачі в приватну власність,орієнтовною площею Х,ХХХХ га:

 -  для  будівництва  та  обслуговування житлового будинку , господарських  будівель і споруд(02.01)  загальною  площею  Х,ХХХХ га, в  тому  числі  під  забудовою  Х,ХХХХ га, та  ріллі Х,ХХХХ га,  розташовану в межах населеного пункту,  із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Білолуцькій селищній раді  за  адресою  с.  Кубань  вул. ХХХХХХ,буд.ХХ.

2.  Доручити. гр. Гречаному Миколі Євгеновичу замовити в проектній організації, яка має відповідний дозвіл ( ліцензію )на виконання цих видів робіт , технічну документацію землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості )   у строки, що обумовлюються угодою сторін.

3. Технічну документацію щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) подати на розгляд до селищної ради у встановленому порядку.

4. Контроль   за виконанням цього рішення  покласти  на постійну комісію з питань комунальної власності, земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища.

 

Селищний голова                                                                          С.П. Полтенко

 

 

 

Переглядів: 272 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]