Головна » 2016 » Квітень » 26 » Рішення Білолуцької селищної ради шостої сесії сьомого скликання №6/5 від 12.04.2016 року
16:46
Рішення Білолуцької селищної ради шостої сесії сьомого скликання №6/5 від 12.04.2016 року

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОПСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 

ШОСТА СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я  № 6/5 _

 

12.04.2016

смт.Білолуцьк

 

Про хід виконання Програми соціально –

економічного та культурного розвитку

Білолуцької селищної ради за І квартал

2016 року

           

                 Заслухавши інформацію селищного голови Полтенка С .П.  "Про хід виконання Програми соціально -  економічного та культурного розвитку Білолуцької селишної ради  за І квартал 2016 року», керуючись   ст .26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради,

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА :

 

  1. Інформацію селищного голови про хід виконання програми соціально –

економічного та культурного розвитку Білолуцької  селищної ради за І квартал  2016 року взяти до відома ( інформація додається).

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на селищного голову.

 

 

 

Селищний голова                                               С .П. Полтенко

 

 

 

ІНФОРМАЦІЯ

ПРО ХІД ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНО - ЕКОНОМІЧНОГО ТА КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ БІЛОЛУЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗА І КВАРТАЛ 2016 РОКУ

 

Програму соціально-економічного та культурного розвитку Білолуцької селищної ради на 2016 рік було затверджено рішенням третьої сесії сьомого скликання  від 24.12.2015 року № 5.       

         Зусилля спеціалістів селищної ради та депутатського корпусу у звітному періоді були  зосереджені  на таких основних напрямках:

  • виконання селищного бюджету;
  •  забезпечення належного функціонування закладів освіти та культури;
  • благоустрій селища, безпека людей;
  •  залучення всієї громади до розв’язання загальноселищних проблем;
  •  прозорість і публічність влади.

         

          За звітний період виконано наступні заходи з програми соціально - економічного та культурного розвитку смт. Білолуцьк:

         1.Білолуцька селищна рада в рамках співпраці із Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток,орієнтовний на громаду» намагається впровадити мікропроект «Енергозберігаючі заходи в ДНЗ яслах-садку «Барвінок». Капітальний ремонт системи опалення».

        2. Взимку своєчасно проводилась очистка доріг від снігу.

 

        3. Здійснено комплекс заходів з благоустрою населеного пункту:

проводиться робота по окультуренню та благоустрою селищного парку, проведено санітарну обрізку сухих дерев, посадку більше 50-ти нових дерев і висаджено квіти  - багаторічники. 

 

   4. Демонтовано огорожу літнього танцювального майданчику. Планується здійснити його поточний ремонт і в майбутньому мати  відкритий майданчик та сцену для проведення культурно – розважальних заходів.

 

   5. Завдяки доброї волі благодійників ( фонду В. Мошенського ) здійснено доставку дитячих ігрових та спортивних майданчиків в кількості 11 ігрових одиниць для дітей віком від 3 до 18 років, які будуть встановлені в селищному парку. Відкриття « Дитячого містечка » планується на 1 червня 2016 р.

 

6. Демонтовано стару громадську вбиральню. З демонтованих будматеріалів та закуплених нових проблистів на дах планується побудувати нову вбиральню.

 

7. Закуплена та змонтована система відео спостереження в місцях масового зібрання людей – 8 веб - камер в режимі цілодобового запису будуть здійснювати роботу, сервер вже встановлений в селищній раді, щоб у подальшому уникнути актів вандалізму. Доступ до трансляції надано Національній поліції.

 

8. Частково здійснено зовнішнє освітлення вулиць селища світлодіодними прожекторами, всього за І квартал 2016 року установлено _50__ прожекторів.

 

   9. Замовлено та здійснена оплата табличок з назвами вулиць селища.

 

   10. Замовлено меморіальні плити у кількості 4 одиниць для встановлення їх на обелісках – місцях поховання загиблих героїв – визволителів Білолуцька.

 

   11. Завдяки працівникам культури було організовано та проведено культурно-масові заходи в селищі: різдвяні свята, урочистий мітинг, приурочений 73 –річниці визволення смт. Білолуцьк, 26 – річниця виводу військ із Демократичної Республіки Афганістан, Міжнародний жіночий день -  8 Березня.

 

 12. Значна роз’яснювальна робота проводилася працівниками селищної ради серед населення по оформленню житлових субсидій. Всі оформлені документи були надані до УСЗН Новопсковської РДА за рахунок селищної ради.

 

 13. Затверджена програма про надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членів сімей загиблих під час здійснення АТО – жителям смт.Білолуцьк та с. Кубань на 2016 рік.

  

     14.Велика увага спеціалістами селищної ради приділялась зверненням громадян, за звітний період на прийомі у відповідальних працівників побувало 91 чоловік, а всього надійшло за звітний період 211 звернень громадян.

 

    15. З метою значної економії бюджетних коштів для оплати за спожитий природний газ, придбано дрова твердих порід для опалення будівель ДНЗ « Барвінок», селищної ради та будинку культури.

 

   Проблеми, які доводилося вирішувати, потребували не лише фінансової підтримки, досить часто необхідне було втручання з метою врегулювання конфліктних ситуацій, порушувалися питання охорони правопорядку, а також проведення роз’яснювальної роботи.

 

Схожі новиниСелищний голова                                    С .П. Полтенко

Переглядів: 325 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]