Головна » 2016 » Травень » 31 » Рішення Білолуцької селищної ради сьомої сесії сьомого скликання №7/22 від 20.05.2016 року
15:33
Рішення Білолуцької селищної ради сьомої сесії сьомого скликання №7/22 від 20.05.2016 року

Білолуцька  селищна  рада

Луганська  область    Новопсковський  район

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ 

 СЬОМА  СЕСІЯ

 

Рішення   № 7/22

20.05.2016

смт. Білолуцьк

Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою,

щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Брюховецькому С.В.

 

        Розглянувши  заяву гр. Брюховецького Сергія Володимировича  про   надання  дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва  та  керуючись п.34  ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні “, ст.ст. 12,19,83,122,124,126,134,186,186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку державної реєстрації речових прав на земельні ділянки державної та комунальної власності у зв’язку з їх розмежуванням», ст. 16 Закону України «Про державний земельний кадастр», ст. 50  Закону України „Про землеустрій” та враховуючи рекомендації комісії з питань комунальної власності, земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища  селищна   рада 

В и р і ш и л а  :

1.  Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки   гр. Брюховецькому Сергію Володимировичу  для подальшої передачі в оренду, орієнтовною площею Х,ХХХХ га :

  •  для  городництва ( 01.07) загальною  площею  Х,ХХХХ га, в  тому  числі Х,ХХХХ га ріллі , розташовану в межах населеного пункту, із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Білолуцькій селищній раді  за  адресою  смт. Білолуцьк, вул. ХХХХХХХХ, б/н (колишня зрошувальна ділянка).

 

2.  Доручити  гр. Брюховецькому Сергію Володимировичу  замовити в проектній організації, яка має відповідний дозвіл ( ліцензію )на виконання цих видів робіт , проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у строки, що обумовлюються угодою сторін.

 

3. Проект щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд до селищної ради у встановленому порядку.

 

4. Контроль   за виконанням цього рішення  покласти  на постійну комісію з питань комунальної власності, земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища.

 

 

Селищний   голова                                                                          С.П. Полтенко

Переглядів: 332 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]