Головна » 2016 » Червень » 1 » Рішення Білолуцької селищної ради сьомої сесії сьомого скликання №7/56 від 20.05.2016 року
11:34
Рішення Білолуцької селищної ради сьомої сесії сьомого скликання №7/56 від 20.05.2016 року

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОПСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

СЬОМА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ №  7/56

 

20.05.2016 

смт. Білолуцьк

 

Про розірвання договорів оренди землі

 за адресою : смт Білолуцьк, вул.ХХХХХХХХХ, буд. ХХ

 від 25.04.2014 року 

 

   Розглянувши заяву гр. Науменка Олексія Андрійовича проживаючого  в смт. Білолуцьк вул. ХХХХХХХХХ, буд. ХХ, в зв’язку з переходом права власності на житловий будинок за адресою: смт. Білолуцьк вул. ХХХХХХХХХ, буд. ХХ до іншої особи  та керуючись ст. 26 п.34 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31, 32 Закону України  « Про оренду землі » та  ст. ст.  12 ,  141 Земельного Кодексу України, селищна рада  

 

 

В И Р І Ш И Л А    :

  1. Розірвати договір оренди земельної ділянки від 25 квітня  2014 року загальною площею Х,ХХХХ га кадастровий номер земельної ділянки ХХХХХХХХХХ:ХХ:ХХХ:ХХХХ та договір оренди земельної ділянки від 25 квітня 2014 року загальною площею Х,ХХХХ га кадастровий номер земельної ділянки ХХХХХХХХХХ:ХХ:ХХХ:ХХХХ.
  2. Припинити право користування земельною ділянкою гр. Науменком Олексієм Андрійовичем, згідно заяви про добровільну відмову від права користування земельною  ділянкою  загальною  Х,ХХХХ га за адресою смт. Білолуцьк  вул. ХХХХХХХХХ, буд. ХХ.
  3. Перевести   вище згадану земельну ділянку площею Х,ХХХХ га  до земель земель комунальної власності сільськогосподарського призначення на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Білолуцькій селищній раді   за адресою смт. Білолуцьк  вул . ХХХХХХХХХ, буд. ХХ.
  4. Припинити право користування земельною ділянкою гр. Науменком Олексієм Андрійовичем, згідно заяви про добровільну відмову від права користування земельною  ділянкою  загальною  Х,ХХХХ га за адресою смт. Білолуцьк  вул. ХХХХХХХХХ, буд. ХХ.
  5. Перевести   вище згадану земельну ділянку площею Х,ХХХХ га  до земель земель комунальної власності житлової та громадської забудови на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Білолуцькій селищній раді   за адресою смт. Білолуцьк  вул. ХХХХХХХХХ, буд. ХХ .
  6. Контроль   за виконанням цього рішення  покласти  на постійну комісію з питань комунальної власності, земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища.

 

Селищний голова                                                            С.П. Полтенко

 

 

Переглядів: 278 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]