Головна » 2016 » Листопад » 25 » Рішення Білолуцької селищної ради тринадцятої сесії сьомого скликання від 18.11.2016 року
10:00
Рішення Білолуцької селищної ради тринадцятої сесії сьомого скликання від 18.11.2016 року

 

Білолуцька селищна  рада

Новопсковського  району Луганської області

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ 

ТРИНАДЦЯТА  СЕСІЯ

 

Рішення   № 13/17

18.11.2016 рік

смт. Білолуцьк

Про  затвердження проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки в постійне користування

Білолуцькій селищній раді для будівництва та

обслуговування будівель органів державної влади

та місцевого самоврядування ( Білолуцький МБК)

Розглянувши  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування  Білолуцькій селищній раді для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування ( Білолуцький міський  будинок культури ),  керуючись  ст.ст.  12, 791, 83, 92, 116, 122, 123 Земельного Кодексу України , п.34   ст. 26, ст. 33 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні “ , ст. 19, 25, 50 Закону  України « Про землеустрій », Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» №5245-VI від 06.09.2012 року, та враховуючи рекомендації постійної комісії Білолуцької селищної ради з питань комунальної власності, земельних ресурсів,  охорони навколишнього середовища та благоустрою, селищна рада   

 

В И Р І Ш И Л А  :

 

1.   Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у постійне користування Білолуцькій  селищній  раді для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування ( Білолуцький МБК).

 

2. Зобов’язати селищного голову здійснити реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування ( Білолуцький міський  будинок культури ) площею 0,0986 га, із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Білолуцькій  селищній раді  за  адресою  смт. Білолуцьк, вул. 1 Травня ,5 кадастровий номер земельної ділянки - ХХХХХХХХХХ:ХХ:ХХХ:ХХХХ.

 

3. Рішення Білолуцької селищної ради від 21.09.2015 року №72/8 вважати таким, що втратило чинність.

 

4. Контроль   за   виконанням   даного   рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища та благоустрою.

 

  

Селищний голова                                                  С.П. Полтенко

Переглядів: 286 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]