Головна » 2017 » Серпень » 29 » Рішення Білолуцької селищної ради від 22.08.2017 року
16:30
Рішення Білолуцької селищної ради від 22.08.2017 року

Білолуцька селищна рада

Новопсковського району Луганської області

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ № 22/2

22.08.2017

смт. Білолуцьк

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою

щодо інвентаризації земель комунальної

власності в межах селища міського

типу Білолуцьк по вул. Московська, будинок 5,

та проведення ґрунтового обстеження

земельної ділянки комунальної власності

в межах селища міського типу Білолуцьк

по вул. Московська, будинок 5

 

Керуючись ст.ст. 12, 83, 122, 186 Земельного кодексу України, Законом України, ст. ст. 22, 25, 57 «Про землеустрій», ст.ст. 26, 33, 59, 60 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2012 року № 513 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель», розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Полтенко Ю.П., з метою формування земельної ділянки за рахунок земель комунальної власності, визначення її угідь, а також віднесення до певних категорій, впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель та визначення якісного стану земельної ділянки,

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

1. Надати Білолуцькій селищній ради дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та проведення ґрунтового обстеження земельної ділянки комунальної власності по вул. Московська, будинок 5, в межах селища міського типу Білолуцьк Новопсковського району Луганської області.

2. Зобов’язати Білолуцьку селищну раду замовити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та проведення ґрунтового обстеження земельної ділянки комунальної власності по вул. Московська, будинок 5, в межах селища міського типу Білолуцьк Новопсковського району Луганської області, надати її для розгляду та затвердження в порядку передбаченому чинним законодавством України.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Білолуцької селищної ради №8/4 від 24.06.2016 року « Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для іншої житлової забудови (дитячого будинку сімейного типу)».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища.

 

Селищний голова С.П. Полтенко

Переглядів: 423 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]