Головна » 2016 » Січень » 8 » Рішення Білолуцької селищної ради від 24.12.2015 року "Про місцевий бюджет Білолуцької селищної ради на 2016 рік № 3/2
14:46
Рішення Білолуцької селищної ради від 24.12.2015 року "Про місцевий бюджет Білолуцької селищної ради на 2016 рік № 3/2

 

 

 

                                    БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 НОВОПСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ТРЕТЯ СЕСІЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ № 3/2

 

від  24.12.2015

смт.Білолуцьк

 

Про місцевий бюджет

Білолуцької селищної

 ради на 2016 рік

 

Відповідно до частини 1 пункту 23 статті 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,         частини 10 статті 75, статей 73,76, 77 ,88,91 Бюджетного кодексу України,  керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», рішенням районної ради № 2/3    від 24.12.2015р., враховуючи рекомендації постійної комісії з питань планування,соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів   Білолуцька селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Установити загальний  обсяг доходів селищного бюджету на 2016 рік у сумі 2677844 грн, у тому числі:

 

обсяг  доходів  загального фонду селищного бюджету визначити у сумі  2530004 грн.,  у т.ч.  субвенція з районного бюджету у сумі 1279833 грн.;  обсяг  доходів  спеціального фонду бюджету -147840 грн.,       (додаток №1).

2. Затвердити  загальний обсяг  видатків селищного бюджету на 2016 рік у сумі 2677844 грн., у тому числі:

обсяг  видатків  загального фонду у сумі 2530004 грн.,

 видатків спеціального  фонду -                  147840 грн.,  за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету (додаток №2) .

3. Установити  оборотний касовий залишок бюджетних коштів селищного бюджету в сумі 2000  грн.

4. Затвердити  перелік  захищених статей видатків  загального фонду  селищного бюджету  на 2016 рік за їх економічною структурою відповідно до ст.55 Бюджетного Кодексу України.

- оплата праці працівників бюджетних установ;

- нарахування на заробітну плату;

-забезпечення продуктами харчування;

-придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

- оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

- поточні трансферти  місцевим бюджетам.       

5. Зат вердити у складі видатків селищного бюджету кошти на реалізацію місцевої програми «Програма благоустрою території Білолуцької селищної ради на 2016 рік» (додаток №3).

6. Утримувати чисельність працівників та здійснювати фактичні видатки на заробітну плату, включаючи видатки  на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого для бюджетних установ у кошторисах або планах використання бюджетних коштів.

7. Передбачити у кошторисах доходів і видатків бюджетних установ  у повному обсязі асигнування на:

- заробітну плату працівників  бюджетних установ, виходячи з умов оплати праці, визначених законодавствам;

- нарахування на заробітну плату;

- проведення  розрахунків за електричну енергію, природний газ,тверде паливо та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

8. Установити ліміти споживання  енергоносіїв у фізичних обсягах по кожній бюджетній установі, виходячи з обсягів призначень, затверджених розпорядникам бюджетних коштів (додаток №4).

9.Надати право селищному голові, відповідно до п.5 ст.43,  п.1 статті 73 Бюджетного Кодексу України , отримувати позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду,які  покриваються Державною казначейською службою України в межах поточного бюджетного періоду .

10. Надати право виконавчому комітету Білолуцької селищної ради за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань планування, соціально-економічного розвитку,бюджету та  фінансів:

- здійснювати видатки понад обсяги,затверджені в селищному бюджеті на 2016 рік з відповідним внесенням змін до доходної та видаткової частини бюджету у разі затвердження у міжсесійний період порядків надання,використання чи розподілу  трансфертів з бюджетів вищих рівнів та інших бюджетів;

- здійснювати перерозподіл бюджетних асигнувань,затверджених у розписі бюджету та кошторисі доходів та видатків селищного бюджету, в розрізі економічної класифікації видатків в межах загального обсягу бюджетних призначень, окремо по загальному та спеціальному фондах селищного бюджету;

- здійснювати відповідне коригування додатків до рішення про бюджет при внесенні змін до бюджетної класифікації.

11. Забезпечити  у  десятиденний термін після  затвердження селищного бюджету складання та затвердження кошторисів доходів і видатків  бюджетних установ, планів  використання бюджетних коштів, одержувачів коштів селищного бюджету і подати  їх до управління Державної казначейської служби у Новопсковському районі Луганської області для здійснення фінансування видатків.

12. Додатки 1-4 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

13. Це рішення набирає чинності з 1 січня 2016 року.

14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, соціально-економічного розвитку,бюджету та  фінансів.

 

Селищний голова                                                                        С.П.Полтенко

Переглядів: 357 | Додав: Санёк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]