Головна » 2016 » Січень » 8 » Рішення Білолуцької селищної ради від 24.12.2015 року №3/6
15:27
Рішення Білолуцької селищної ради від 24.12.2015 року №3/6

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОПСКОВСЬКИЙ РАЙОН ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 

ТРЕТЯ  СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я  № _3/6

 

24.12.2015 року

смт. Білоулцьк

 

Про делегування районній раді виконання

повноважень на здійснення видатків

селищного бюджету в 2016 році на зберігання

архівних документів, нагромаджених у процесі

документування службових, трудових або

інших правовідносин юридичних і фізичних

осіб на території селищної ради, та інших архівних

документів, що не належать до Національного

архівного фонду

 

            В зв’язку з делегуванням безстроково районній раді повноважень селищної ради в частині централізованого тимчасового зберігання архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду та з метою забезпечення централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб, або ліквідованих підприємств, установ та організацій, що діяли на території Білолуцької селищної ради, та інших архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, для якісного задоволення конституційних потреб громадян на отримання потрібної інформації, відповідно до ч. 1, 2 ст.10, ч.7 ст. 16, ст. 25, пп.27, 31 ч. 1ст. 26, пп.10 п. «а» ч. 1 ст. 38, п.16 ч.4 ст.42 Закону України „ Про місцеве самоврядування в України» , на підставі ст.29 Закону України від 05.07.2012 р. № 5068-VI « Про внесення змін до Закону України « Про національний архівний фонд та архівні установи» та враховуючи рекомендації постійної комісії  з  питань  планування,  соціально-економічного  розвитку,  бюджету  та  фінансів,

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

  1. Делегувати Новопсковській районній раді  виконання повноважень на здійснення видатків селищного бюджету в 2016 році на зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб на території Білолуцької селищної ради, та інших архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду.
  2. Обсяг коштів, передбачених з селищного бюджету до районного бюджету на виконання делегованих повноважень визначити при затвердженні або внесенні змін до селищного бюджету.
  3. Доручити Білолуцькому селищному голові укласти договір на передачу коштів із селищного до районного бюджету на здійснення повноважень щодо зберігання архівних документів, створених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб на території Білолуцької селищної ради.
  4. Оприлюднити дане рішення.
  5. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

 

 

 

Селищний голова                                                        С .П. Полтенко

 

Переглядів: 294 | Додав: Санёк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]