Головна » 2016 » Липень » 8 » Рішення Білолуцької селищної ради восьмої сесії сьомого скликання №8/4 від 24.06.2016 року
14:00
Рішення Білолуцької селищної ради восьмої сесії сьомого скликання №8/4 від 24.06.2016 року

 
                                            

Білолуцька селищна  рада

Новопсковського  району Луганської області

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ 

ВОСЬМА СЕСІЯ

 

Рішення   № 8/4

24.06.2016

смт. Білолуцьк

Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою,

щодо відведення земельної ділянки

для будівництва та обслуговування іншої житлової забудови

(дитячого будинку сімейного типу)

 

 Розглянувши  листа Новопсковської районної державної адміністрації щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування іншої житлової забудови ( дитячого будинку сімейного типу) та    надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування іншої житлової забудови ( дитячого будинку сімейного типу), та  керуючись  ст.ст.  12, 791, 83, 92, 116, 122, 123 Земельного Кодексу України , п.34   ст. 26, ст. 33 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні “ , ст. 19, 25, 50 Закону  України « Про землеустрій », Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності №5245-VI від 06.09.2012 року,   селищна рада  

 

В И Р І Ш И Л А  :

 

1.   Надати дозвіл Білолуцькій селищній раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для будівництва та обслуговування іншої житлової забудови ( дитячого будинку сімейного типу) (02.07) орієнтовною площею 0,1500 га,в тому числі  для будівництва та обслуговування іншої житлової забудови 0,1500 га із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Білолуцькій  селищній раді  за  адресою  смт. Білолуцьк, вул.Московська ,5.

 

2.  Рекомендувати Білолуцькій селищній раді замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в проектній організації, яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання цих робіт, у строки, що обумовлюються угодою сторін.

 

3. Розроблений проект щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження згідно діючого законодавства .

 

4. Контроль   за   виконанням   даного   рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності , земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища та благоустрою.

 

  

Селищний голова                                                                          С.П. Полтенко

Переглядів: 323 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]