Головна » 2017 » Квітень » 26 » Рішення сесії Білолуцької селищної ради від 12.04.2017 року
14:57
Рішення сесії Білолуцької селищної ради від 12.04.2017 року

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОПСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 

ВІСІМНАДЦЯТА СЕСІЯ

 

Рішення № 18/4

 

12.04.2017

смт.Білолуцьк

 

Про надання іншої субвенції районному бюджету

для здійснення видатків на закупівлю

імунобіологічного препарату та забезпечення

дітей – інвалідів лікарськими засобами

 

 

Відповідно до ст. 25 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст.101 Бюджетного Кодексу України,

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

1. Надати із загального фонду Білолуцького селищного бюджету іншу субвенцію районному бюджету для здійснення видатків на закупівлю імунобіологічного препарату для проведення туберкулінодіагностики серед дитячого населення в сумі 17470 грн.

2. Надати із загального фонду Білолуцького селищного бюджету іншу субвенцію районному бюджету для здійснення видатків на забезпечення лікарськими засобами для щоденного профілактичного лікування дітей – інвалідів, які мешкають на території селищної ради, в сумі 1318 грн.

3. Обсяг коштів переданих з селищного бюджету до районного бюджету для здійснення видатків на закупівлю імунобіологічного препарату та забезпечення дітей – інвалідів лікарськими засобами визначити при внесенні змін до селищного бюджету на 2017 рік.

4. Доручити Білолуцькому селищному голові укласти договір на передачу коштів із селищного до районного бюджету для здійснення видатків на закупівлю імунобіологічного препарату для проведення туберкулінодіагностики серед дитячого населення.

5. Доручити Білолуцькому селищному голові укласти договір на передачу коштів із селищного до районного бюджету для здійснення видатків на забезпечення лікарськими засобами для щоденного профілактичного лікування дітей – інвалідів, які мешкають на території селищної ради.

6. Оприлюднити дане рішення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Селищний голова                              С. П. Полтенко

Переглядів: 319 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]