Головна » 2017 » Квітень » 26 » Рішення сесії Білолуцької селищної ради від 12.04.2017 року
14:58
Рішення сесії Білолуцької селищної ради від 12.04.2017 року

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОПСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 

ВІСІМНАДЦЯТА СЕСІЯ

 

Рішення № 18/5

 

12.04.2017

смт.Білолуцьк

 

Про затвердження звіту про оцінку

майна житлового будинку, розташованого

за адресою: Луганська область,

Новопсковський район, смт.Білолуцьк,

вул. Московська, буд.132

 

 

Розглянувши звіт про оцінку майна житлового будинку, розташованого за адресою: Луганська область, Новопсковський район, смт.Білолуцьк, вул. Московська, буд. 132, виконаний ФОП Сідабрас Андреюс Казевичем, кваліфікаційне свідоцтво оцінювача МФ № 108 від 18.06.2016 р., видане Фондом Державного майна України, відповідно до ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України « Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні » від 16.07.99 р. № 996- XIV( із змінами) та враховуючи рекомендації постійних комісій з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, з питань законності, правопорядку, благоустрою, депутатської діяльності та етики, молодіжної політики, розвитку культури та спорту,

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити звіт про оцінку майна житлового будинку, розташованого за адресою: Луганська область, Новопсковський район, смт.Білолуцьк, вул. Московська, буд. 132, (копія звіту додається ).

2. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, з питань законності, правопорядку, благоустрою, депутатської діяльності та етики, молодіжної політики, розвитку культури та спорту .

Селищний голова                                   С. П. Полтенко

 

Переглядів: 296 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]