Головна » 2016 » Листопад » 9 » Розпорядження №13 від 09.11.2016 року про скликання тринадцятої сесії сьомого скликання
14:27
Розпорядження №13 від 09.11.2016 року про скликання тринадцятої сесії сьомого скликання

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

 

09.11.2016  р.                            смт.Білолуцьк                              № 13

 

           Керуючись п.1 ч.6 ст. 44  Закону  України « Про місцеве самоврядування  в Україні», СКЛИКАТИ ТРИНАДЦЯТУ СЕСІЮ  СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ  18.11.2016  року  о 14.00 год. у приміщенні Білолуцької селищної ради.

 

         На  сесію  винести  такі  питання:

 

  1. Про внесення змін до місцевого  бюджету Білолуцької селищної ради на 2016 рік.
  2. Про внесення змін в штатний розпис комунального закладу « Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок» Білолуцької селищної ради».
  3. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського призначення площею 7,0083 га, наданої в комунальну власність Білолуцькій селищній раді.
  4. Про затвердження звіту про оцінку індивідуально визначеного майна літнього майданчика Білолуцького селищного парку за адресою: Луганська область, Новопсковський район, смт.Білолуцьк, вул. 1 Травня, 5 а.
  5. Про затвердження звіту про оцінку індивідуально визначеного майна громадської вбиральні Білолуцького селищного парку за адресою: Луганська область, Новопсковський район, смт.Білолуцьк, вул. 1 Травня, 5 б.
  6. Про прийняття в комунальну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського призначення.
  7. Про перелік земельних ділянок комунальної власності для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами на території Донцівської сільської ради, Новопсковського району, Луганської області.
  8. Про припинення права користування земельною ділянкою Черняк Михайлом Вікторовичем за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ « Білолуцький Агротехсервіс».
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Горячєву Віктору Михайловичу за адресою: с.Кубань, вул. Підгорна, б/н ( під горою).
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Єсауленку Олексію Олексійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Горького, б/н.
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Єсауленку Олексію Олексійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ « Білолуцький Агротехсервіс».
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Кузнецовій Зінаїді Михайлівні за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ « Білолуцький Агротехсервіс».
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Нехаєнко Тетяні Борисівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Слобожанська, 43 ( Куйбишева).
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Нехаєнко Тетяні Борисівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Слобожанська, 43 ( Куйбишева).
  15. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Кузнецовій Зінаїді Михайлівні за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ « Білолуцький Агротехсервіс».
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Клінковій Аллі Валентинівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Зарічна, 26.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Білолуцькій селишній раді для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування ( Білолуцький МБК).
  18. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Солов’янову Сергію Миколайовичу за адресою: смт. Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.

 

 

 

Селищний голова                                      С.П. Полтенко

 

 

 

 

Переглядів: 342 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]