Головна » 2016 » Квітень » 5 » РОЗПОРЯДЖЕННЯ №6 ВІД 01.04.2016 РОКУ
16:19
РОЗПОРЯДЖЕННЯ №6 ВІД 01.04.2016 РОКУ

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

 

01.04.2016  р.                            смт.Білолуцьк                              № 6

 

           Керуючись п.1 ч.6 ст. 44  Закону  України «Про місцеве самоврядування  в Україні», СКЛИКАТИ   ШОСТУ СЕСІЮ СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ  12.04.2016  року   о 15.00. год. у приміщенні Білолуцької  селищної ради.

 

         На  сесію  винести  такі  питання:

  1. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Білолуцької селищної ради  за 1 квартал 2016 р.
  2. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2016 рік.
  3. Про затвердження рішення виконавчого комітету № 29 від 18.03.2016 р. «Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2016 рік».
  4. Про затвердження Програми про надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам сімей загиблих під час здійснення АТО – жителям смт.Білолуцьк та с.Кубань на 2016 рік.
  5. Про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Білолуцької селищної ради за 1 квартал 2016 року.
  6. Про висунення кандидатури на посаду дільничного інспектора поліції України в смт.Білолуцьк.
  7. Про внесення змін до рішення сесії від 21.02.2014 року №52/3 «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються Білолуцькою селищною радою».
  8. Про утворення узгоджувальної комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування при виконавчому комітеті Білолуцької селищної ради.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки  Осадчій Людмилі Григорівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Гагаріна, 55.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки  Черніченко Людмилі Петрівні за  адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Вишнева, 13 (К.Маркса).
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Васюковій Надії Іванівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пушкіна, 22.
  12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Васюковій Надії Іванівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пушкіна, 22.
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гречаному Сергію Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Гагаріна, 43.
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Гречаному Сергію Івановичу за адресою: смт. Білолуцьк, вулиця Гагаріна, 43.
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондарєву Олегу Миколайовичу за адресою: с.Кубань, вулиця Озерна, 46.
  16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Бондарєву Олегу Миколайовичу за адресою: с.Кубань, вулиця Озерна, 46.
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кваші Миколі Івановичу та Пластун Олені Григорівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Горького, 34.
  18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в спільну власність Кваші Миколі Івановичу  та Пластун Олені Григорівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Горького, 34.
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Іларіоновій Людмилі Георгіївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Калинова, 74 (Калініна).
  20. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Іларіоновій Людмилі Георгіївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Калинова, 74 (Калініна).
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сліпцову Миколі Олександровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Гагаріна, 67.
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гречаному Миколі Євгеновичу за адресою: с, Кубань вулиця Озерна, 12.
  23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Гречаному Миколі Євгеновичу за адресою: с.Кубань, вулиця Озерна, 12.
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Гречаному Миколі Євгеновичу за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н.
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Садовому Сергію Олексійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, в районі річки Айдар.
  26. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Щукіній Марії Олексіївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Зарічна, 25 (Леніна).
  27. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Кликовій Тетяні Анатоліївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, 14.
  28. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Леоненку Степану Юхимовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, 18.
  29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Синєбабці Парасковії Абрамівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пушкіна, 17.
  30. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Солов’яновій Галині Кирилівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Шевченко, 97.
  31. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Кириченку Сергію Михайловичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Слобожанська, 65 (Куйбишева).
  32. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Черняк Дмитру Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Калинова, 86 (Калініна).
  33. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Пильній Ользі Олексіївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Кольцова, 6.
  34. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Базарному Олександру Макаровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, 216.
  35. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в спільну власність Скабцовій Валентині Олексіївні та  Овчаренку Валерію Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, 87.
  36. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Безверхній Олені Миколаївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Сонячна, 39/2 (Ворошилова).
  37. Про внесення змін в рішення Білолуцької селищної ради № 27/29 від 14.11.2012 р. «Про надання в оренду земельної ділянки строком на 46 років Синенку Станіславу Прокопійовичу  за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська 160» та припинення права користування земельною ділянкою та розірвання договорів.
  38. Про внесення змін в рішення  Білолуцької селищної ради від 14.12.2012 р. за № 28/41 «Про передачу у власність земельної ділянки Садовому Михайлу Олександровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Панасенко, 18».
  39. Про припинення права користування земельною ділянкою Веремеєнко Ніною Федорівною за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пархоменко, б/н (за лугом).

 

 

 

Селищний голова                                                       С.П.Полтенко

 

 

 

 

 

Переглядів: 377 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]