Головна » 2016 » Вересень » 15 » Розпорядження про початок проведення у Білолуцькій селищній раді перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади"
15:42
Розпорядження про початок проведення у Білолуцькій селищній раді перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади"

bќ

 

 

БІЛОЛУЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №  65 - к

 

15.09.2016

смт. Білолуцьк

 

Про початок проведення у Білолуькій  

селищній раді перевірки, передбаченої

Законом України «Про очищення влади»

 

            Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563, розпорядження Кабінету Міністрів України від  16 жовтня 2014 року № 1025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади»,

НАКАЗУЮ:

 

             1. Провести у Білолуцькій  селищній раді перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади» (далі – перевірка) щодо посадових осіб Білолуцької селищної ради (крім виборних посад) згідно зі списком, що додається, встановивши дату початку проведення перевірки « 15 »  вересня 2016 року.

            2. Відповідальною особою за проведення перевірки (далі – відповідальна особа) визначити спеціаліста - юрисконсульта селищної ради Сергієнко Тетяну Олександрівну.

            3. Посадовим особам, зазначеним в додатку до цього розпорядження, у десятиденний термін з дня початку проведення перевірки подати відповідальній особі:

            1) у разі незастосування заборон, передбачених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади»:

            власноручно написану заяву про те, що до них не застосовуються заборони, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563;

            копії: сторінок паспорта громадянина України з даними про прізвище, ім'я та по батькові, видачу паспорта та місце реєстрації; документа, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків; декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік;

            2) у разі застосування заборон, передбачених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади»:

            власноручно написану заяву про те, що до них застосовуються  заборони, та про згоду на оприлюднення відомостей щодо них за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563.

            4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Селищний голова                                                               С .П. Полтенко

 

Додаток

до розпорядження

селищного голови

від  15.09.2016 № _65-к_

 

 

 

 

 

СПИСОК

посадових осіб  Білолуцької селищної ради,

щодо яких здійснюється перевірка, передбачена

Законом України «Про очищення влади»

 

 

з/п

П.І.П.

Посада

1.

Петрова Лілія Феліксівна

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів

 

 

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                               С.П.Полтенко

 

 

 

Переглядів: 341 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]