Головна » 2016 » Грудень » 6 » Розпорядження про скликання чотирнадцятої сесії сьомого скликання
15:25
Розпорядження про скликання чотирнадцятої сесії сьомого скликання

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

 

06.12.2016  р.                            смт.Білолуцьк                              № 14

 

           Керуючись п.1 ч.6 ст. 44  Закону  України « Про місцеве самоврядування  в Україні», СКЛИКАТИ ЧОТИРНАДЦЯТУ СЕСІЮ  СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ  15.12.2016  року  о 15.00 год. у приміщенні Білолуцької селищної ради.

 

         На  сесію  винести  такі  питання:

 

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2016 рік.
  2. Про внесення змін в штатний розпис комунального закладу « Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок» Білолуцької селищної ради».
  3. Про затвердження штатних розписів Білолуцької селищної ради на 2016 рік.
  4. Про делегування районній раді виконання повноважень на здійснення видатків селищного бюджету в 2017 році на зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб на території селищної ради, та інших архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду.
  5. Про затвердження Програми соціального захисту особливо потребуючих громадян смт.Білолуцьк та  с.Кубань на 2017 рік.
  6. Про затвердження Програми про надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам сімей загиблих під час здійснення АТО – жителям смт.Білолуцьк та с. Кубань на 2017 рік.
  7. Про припинення права користування земельною ділянкою Васюковим Олександром Сергійовичем за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Московська, б/н.
  8. Про припинення права користування земельною ділянкою Гречаним Миколою Валентиновичем за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Гагаріна, б/н.
  9. Про припинення права користування земельною ділянкою Приколотою Миколою Михайловичем за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Московська, б/н.
  10. Про припинення права користування земельною ділянкою Решетилом Віктором Леонідовичем за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Московська, б/н.
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Коваленку Ігорю Анатолійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. 1 Травня, 60.
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Бабенко Зінаїді Іванівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Васюкову Олексію Сергійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Московська, б/н.
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Кандибі Олексію Васильовичу за адресою: с.Кубань, біля річки Айдар ( за фермою).
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Ковальову Євгену Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Горького, б/н.
  16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Саранчі Олександру Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Московська, б/н.
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Черняк Олександру Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Гагаріна, б/н.
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. гр. Віннік Андрію Володимировичу та Віннік Тетяні Вікторівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Єлізарова, 56.
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Терник Ользі Михайлівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Вишнева, 8 ( Карла Маркса).
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Тищенко Юлії Спиридонівні за адресою: смт.Білолуцьк, пров. Мирний, б/н.
  21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Колесник Сергію Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Сонячна, 20/1 ( Ворошилова).
  22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Кропивка Івану Герасимовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Лісова, 2 -Б ( Щорса).
  23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Терник Ользі Михайлівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Вишнева, 8 ( Карла Маркса).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Губаренку Івану Андрійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Панасенко, 23.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки гр. гр.  Віннік Андрію Володимировичу та Віннік Тетяні Вікторівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Єлізарова, 56.
  26. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Крамаренку С .І. за адресою: смт.Білолуцьк, вул. 1 Травня, 22 а.

 

Селищний голова                                                С.П. Полтенко

 

 

 

 

Переглядів: 361 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]