Головна » 2016 » Серпень » 30 » Розпорядження про скликання десятої сесії сьомого скликання
16:21
Розпорядження про скликання десятої сесії сьомого скликання

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

 

30.08.2016  р.                            смт.Білолуцьк                              № 10

 

           Керуючись п.1 ч.6 ст. 44  Закону  України «Про місцеве самоврядування  в Україні», СКЛИКАТИ  ДЕСЯТУ СЕСІЮ  СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ  08.09.2016  року  о 15.00. год. у приміщенні Білолуцької  селищної ради.

 

         На  сесію  винести  такі  питання:

  1.  Про   внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2016 рік.
  2.  Про внесення змін в штатний розпис Білолуцького міського будинку культури.
  3.  Про припинення права  користування  земельною ділянкою Івановим Петром Івановичем за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н.
  4. Про припинення права користування  земельною ділянкою Леоненком Миколою Олександровичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Горького, б/н.
  5. Про припинення права користування  земельною ділянкою Олійник Володимиром Даниловичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н (в районі річки Біла ).
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Міленному Олегу Вікторовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н (в районі річки Біла).
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Тютюннику Андрію Леонідовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Цегельна, б/н (в районі річки Біла).
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Гречаній Тетяні Сергіївні за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н.
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва  Ковальову Євгену  Миколайовичу за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н.
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Романенку Сергію Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Гагаріна, б/н (колишня зрошувальна ділянка ).
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Гречаній Тетяні Сергіївні за адресою: с. Кубань, вулиця Підгорна, б/н.
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Цапенко Марії Петрівні за адресою: смт.Білолуцьк, провулок Мирний, 4.
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Василенко Любові Данилівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Слобожанська, 39 (Куйбишева).
  14. Про надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої  передачі в приватну власність Цапенко Марії Петрівні за адресою: смт.Білолуцьк, провулок Мирний, 4
  15. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі  в оренду Олійник Володимиру Даниловичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, 7.
  16. Про надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої  передачі в приватну власність Василенко Любові Данилівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Слобожанська, 39 (Куйбишева).
  17. Інформування населення про роботу Білолуцької селищної ради.

 

 

 

Селищний голова                                      С.П. Полтенко

 

 

 

Переглядів: 349 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]