Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Розпорядження про скликання дванадцятої сесії сьомого скликання
15:12
Розпорядження про скликання дванадцятої сесії сьомого скликання

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

 

07.10.2016  р.                            смт.Білолуцьк                              № 12

 

           Керуючись п.1 ч.6 ст. 44  Закону  України « Про місцеве самоврядування  в Україні», СКЛИКАТИ ДВАНАДЦЯТУ СЕСІЮ  СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ  19.10.2016  року  о 14.00 год. у приміщенні Білолуцької селищної ради.

 

         На  сесію  винести  такі  питання:

  1.  Про  затвердження звіту щодо виконання бюджету Білолуцької селищної ради за Ш квартал 2016 р.
  2. Про внесення змін до місцевого  бюджету Білолуцької селищної ради на 2016 рік.
  3. Про внесення змін в штатний розпис апарату селищної ради.
  4. Про звільнення від батьківської  плати за харчування дитини в комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Барвінок» Білолуцької селищної ради» Заяць Інни Валентинівни.
  5. Про звільнення від батьківської  плати за харчування дитини в комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Барвінок» Білолуцької селищної ради» Гоцки Анни Леонідівни .
  6. Про списання матеріальних цінностей по селищній раді.
  7. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості  капітального ремонту будівлі Білолуцького міського будинку культури за адресою: Луганська область, Новопсковський район, смт.Білолуцьк, вул.1 Травня, буд.5.
  8. Про внесення змін  в штатний розпис комунального закладу  « Дошкільний навчальний заклад ясла-садок  «Барвінок» Білолуцької селищної ради».
  9. Про припинення права користування земельною  ділянкою Бабенко Галиною Тимофіївною за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пархоменко, б/н.
  10. Про припинення права користування земельною  ділянкою Горбань Людмилою Іванівною за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н.
  11. Про припинення права користування земельною  ділянкою Корощуп Тетяною Іванівною за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пархоменко, б/н.
  12. Про припинення права користування земельною  ділянкою Макаренком Олексієм Івановичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н.
  13. Про припинення права користування земельною  ділянкою Наугольним Миколою Володимировичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н.
  14. Про припинення права користування земельною  ділянкою Синєбабкою Людмилою Микитівною за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н.
  15. Про припинення права користування земельною ділянкою Шейком Геннадієм Федоровичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н.
  16. Про припинення права користування земельною ділянкою Бордюговою Оленою Дмитрівною за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н.
  17. Про припинення права користування земельною ділянкою Горбачовим Олександром Сергійовичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н.
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою Кравченком Олегом Володимировичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Степна, б/н.
  19. Про припинення права користування земельною ділянкою Матюша Віктором Івановичем за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ «Білолуцький Агротехсервіс».
  20. Про припинення права користування земельною ділянкою Решетило Миколою Івановичем за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ «Білолуцький Агротехсервіс».
  21. Про припинення права користування земельною ділянкою Тютюнником Миколою Григоровичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пархоменко, б/н.
  22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування будівель торгівлі для подальшої передачі в оренду Крамаренку Сергію Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 1 Травня, 22а.
  23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в оренду Бондар Світлані Володимирівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, 50.
  24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в оренду Кривовиці Марії Трохимівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, 126.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки Кликовій Наталії Петрівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Вишнева, 11
  26. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки Бурді Олександру Сергійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Вишнева, 9.
  27. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки Кликовій Наталії Петрівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Вишнева, 11.
  28. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки Білій Людмилі Іванівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Панасенко, 25.
  29. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 49 років Богушеву Борису Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н.
  30. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 49 років Романенко Наталії Вікторівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Горького, б/н.
  31. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 49 років Кузнецовій Зінаїді Михайлівні за адресою: смт.Білоулцьк, вулиця Московська, б/н.
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Черняк Юлії Миколаївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Цегельна, б/н.
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Семі Юрію Вікторовичу за адресою: с.Кубань, вулиця Айдарська, б/н.
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Семі Галині Григорівні за адресою: с.Кубань, біля річки Айдар( за фермою).
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Бережному Юрію Олександровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н.
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Черняк Юлії Миколаївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Цегельна, б/н.
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Тютюнник Олені Петрівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пархоменко, б/н.
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва  Семі Денису Вікторовичу за адресою:с.Кубань, вулиця Айдарська, б/н.
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Лахно Олександру Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 8 Березня, б/н.
  40. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2015 р. № 3/13 « Про затвердження режиму роботи апарату управління Білолуцької селищної ради, Білолуцького МБК та комунального закладу « ДНЗ ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради на 2016 рік ».

 

 

 

Селищний голова                                      С.П. Полтенко

 

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]