Головна » 2017 » Лютий » 10 » Розпорядження про скликання сімнадцятої сесії сьомого скликання
15:07
Розпорядження про скликання сімнадцятої сесії сьомого скликання

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЛУЖБОВЕ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

10.02.2017  р.                            смт.Білолуцьк                              № 17

 

           Керуючись п.1 ч.6 ст. 44  Закону  України « Про місцеве самоврядування  в Україні», СКЛИКАТИ СІМНАДЦЯТУ СЕСІЮ  СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ  20.02.2017  року  о 14.00 год. у приміщенні Білолуцької селищної ради.

 

         На  сесію  винести  такі  питання:

  1. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Білолуцької селищної ради за 2016 рік.
  2. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2017 рік.
  3. Про надання одноразової матеріальної допомоги учаснику бойових дій в зоні АТО жителю смт.Білолуцьк гр. Корощуку Миколі Івановичу.
  4. Про внесення змін до рішення п’ятнадцятої сесії сьомого скликання № 15/3 від 23.12.2016 р. « Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в комунального закладу « Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради » на 2017 рік ».
  5. Про звільнення від плати за харчування дитини в комунальному закладі « Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради » гр. Велієвої Тетяни Борисівни.
  6. Про списання матеріальних цінностей по селищній раді.
  7. Про надання доручень Луганській обласній військово – цивільній адміністрації.
  8. Про затвердження плану роботи селищної ради та її постійних комісій на 2017 рік.
  9. Про затвердження Порядку призначення на посаду керівника закладу культури комунальної форми власності.
  10. Про надання іншої субвенції районній раді на фінансування видатків по капітальному ремонту терапевтичного відділення Білолуцької райлікарні.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в приватну власність та безоплатну передачу у приватну власність земельних ділянок гр. Нотченко Валентині Леонтівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул.Слобожанська, 41 ( Куйбишева).
  12. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Ковальову Євгену Миколайовичу за адресою: с. Кубань, вул. Підгорна, б/н.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Васильєвій Тетяні Юріївні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Московська, 4 а.
  14. Про внесення змін в рішення № 7/25 від 20.05.2016 року « Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Гречаному Миколі Євгеновичу » за адресою: с. Кубань, біля р. Айдар ( за фермою).
  15. Про внесення змін в рішення № 6/25 від 12.04.2016 року « Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Садовому Сергію Олексійовичу » за адресою: смт.Білолуцьк, в районі річки Айдар.
  16. Про внесення змін в рішення № 10/6 від 08.09.2016 року « Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Міленному Олегу Вікторовичу » за адресою: смт.Білолуцьк, вул. 8 Березня, б/н.
  17. Про внесення змін в рішення № 49/5 від 23.07.2010 року « Про надання в оренду земельної ділянки » ПАТ « Луганське регіональне управління автобусних станцій » за адресою: смт.Білолуцьк, вул. 1 Травня, 14.
  18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Дронову Сергію Васильовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Слобожанська, 5 ( Куйбишева).
  19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Соіній Тетяні Вікторівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Гагаріна, 63.
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Соіній Тетяні Вікторівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Гагаріна, 63.
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Бакай Наталії Григорівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Гагаріна, б/н.
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Кузнецовій Зінаїді Михайлівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Московська, б/н.
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Бережному Юрію Олександровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Цегельна, б/н.
  24. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2017 рік

 

 

Селищний голова С.П. Полтенко

 

 

 

 

 

Переглядів: 333 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]