Головна » 2016 » Травень » 11 » Розпорядження про скликання сьомої сесії сьомого скликання
16:36
Розпорядження про скликання сьомої сесії сьомого скликання

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

 

10.05.2016  р.                            смт.Білолуцьк                              № 7

 

           Керуючись п.1 ч.6 ст. 44  Закону  України «Про місцеве самоврядування  в Україні», СКЛИКАТИ   СЬОМУ  СЕСІЮ  СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ  20.05.2016  року   о 14.00. год. у приміщенні Білолуцької  селищної ради.

 

         На  сесію  винести  такі  питання:

  1. Про  внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2016 рік.
  2.  Про надання матеріальної допомоги учаснику АТО жителю смт.Білолуцьк Шермірзаєву Валентину Геннадійовичу.
  3.  Про затвердження штатних розписів апарату управління, благоустрою, МБК, ДНЗ «Барвінок» Білолуцької селищної ради.
  4. Про надання згоди на призупинення роботи КЗ "ДНЗ ясла- садок "Барвінок" 
  5. Про присвоєння чергового рангу селищному голові Полтенку С.П.
  6. Про звільнення від батьківської плати за харчування дитини в КЗ "ДНЗ ясла- садок "Барвінок"Білолуцької селищної ради.
  7. Про списання матеріальних цінностей по КЗ ДНЗ ясла - садок "Барвінок" Білолуцької селищної ради.
  8. Про припинення права користування земельною ділянкою Жерліцина Степана Миколайовича за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н (під горою).
  9. Про припинення права користування земельною ділянкою Яценка Григорія Максимовича  в районі с.Кубань (за фермою).
  10. Про припинення права користування земельною ділянкою Тарасенко Світлани Іванівни за адресою: в районі  с.Кубань  (за фермою).
  11. Про припинення права користування земельною ділянкою Колодки Миколи Миколайовича в районі с.Кубань за фермою.
  12. Про припинення права користування земельною ділянкою Ковальової Раїси Олександрівни за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н (під горою).
  13. Про припинення права користування земельною ділянкою Ковальова Володимира Івановича за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  14. Про припинення права користування земельною ділянкою Кликова Олександра Федоровича за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Єлізарова, б/н.
  15. Про припинення права користування земельною ділянкою Гречаного Віктора Євгеновича в районіс.Кубань (за фермою).
  16. Про припинення права користування земельною ділянкою Гречаного Віктора Євгеновича в районі с.Кубань.
  17. Про припинення права користування земельною ділянкою Гальченко Віри Петрівни за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою Терника Дмитра Арсентійовича за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Науменко Андрію Олексійовичу за адресою: смт.Білолуцьк Молодіжна, 47 (Радянська).
  20. Про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва  Гречаному Володимиру Євгеновичу за адресою: с.Кубань, біля р.Айдар (за фермою).
  21. Про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва   Бондар Сергію Олександровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Гагаріна, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  22. Про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва  Брюховецькому Сергію Володимировичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Гагаріна, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  23. Про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби    Гречаному Віктору Євгеновичу за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н.
  24. Про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для  сінокосіння та випасання худоби  Гречаному  Миколі Євгеновичу за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н.
  25. Про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва   Гречаному Миколі Євгеновичу за адресою: с.Кубань, біля р.Айдар (за фермою).
  26. Про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва  Дуракову Михайлу Петровичу за адресою: смт.Білолуцьк,  в районі р.Айдар (за підвісним мостом).
  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Кузнецовій Зінаїді Михайлівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н.
  28. Про надання в оренду земельної ділянки строком на 5 років Крамаренку Сергію Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця 1 Травня, 22а.
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Богушеву Борису Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Московська, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кликову Олександру Федоровичу за адресою: смт.Білолуцьк вулиця Слобожанська, 8 (Куйбишева).
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр..Коренюк Марині Тимофіївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Горького, 22.
  32. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Жерліциній Наталії Михайлівні за адресою: с.Кубань, вулиця Озерна, 14.
  33. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Кликову Олександру Федоровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Слобожанська, 8 (Куйбишева).
  34. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Клінковій Аллі Валентинівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Зарічна, 26 (Леніна).
  35. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Коренюк Марині Тимофіївні та Старцеву Миколі Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк,  Горького, 22
  36. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Науменко Андрію Олексійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Молодіжна, 47 (Радянська).
  37. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Синенко Зої Миколаївні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Московська, 160.
  38. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Сліпцову Миколі Олександровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Гагаріна, 67.
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва Семі Денису Вікторовичу за адресою: с.Кубань, біля р.Айдар (за фермою).
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Солов’янову Віталію Вікторовичу за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Щербакову Володимиру Івановичу  за адресою: с.Кубань, вулиця Підгорна, б/н (під горою).
  42. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Калиновському Василю Миколайовичу та Калиновській  Любові Григорівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Набережна, 36
  43. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Гречаному Володимиру Афанасійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Жовтнева, 16/1
  44. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність Жерліцину Степану Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Чернишової, 20.
  45.  Про внесення змін в рішення Білолуцької селищної ради від 22.02.2012 року  за № 20/16 «Про передачу у власність земельної ділянки Лєбєдєву  М.В.».
  46. Про припинення користування земельною ділянкою Плотніком Анатолієм Олексійовичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ «Білолуцький  «Агротехсервіс».
  47. Про припинення користування земельною ділянкою Бутенко Валентиною Семенівною за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ «Білолуцький «Агротехсервіс».
  48. Про припинення користування земельною ділянкою  Тарасенком Віктором Григоровичем за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ «Білолуцький «Агротехсервіс».
  49. Про припинення користування земельною ділянкою  Рябовою Надією Миколаївною за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Горького, б/н.
  50. Про припинення користування земельною ділянкою   В’юненко Надією Олексіївною за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  51. Про припинення користування земельною ділянкою   Колесник Олександром Павловичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  52. Про припинення користування земельною ділянкою   Василенком Анатолієм Савелійовичем за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н.
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Солов’янову Сергію Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Пархоменко, б/н.
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Романенко Наталії Вікторівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Горького, б/н.
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Кузнецовій Зінаїді Михайлівні за адресою: смт.Білолуцьк, в районі ВАТ «Білолуцький «Агротехсервіс».
  56. Про розірвання договорів оренди землі за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Молодіжна, 47 (Радянська) від 25.04.2014 р.
  57. Про припинення користування земельною ділянкою    Бендісом Олександром Андрійовичем по вулиці Гагаріна, б/н.
  58. Про  розгляд заяви  Божко І.І. за №208 від 20ю05ю2016 року щодо відкликання заяви за № 197 від 19.05.2016 р.  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва Божко Ірині  Іванівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  59. Про розгляд заяви Кузнецова Івана Олександровича, щодо звільнення від батьківської  плати за харчування дитини в КЗ ДНЗ ясла-садок «Барвінок» Білолуцької селищної ради.
  60. Про розгляд листа Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області щодо надання інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

 

 

Селищний голова                                                       С.П.Полтенко

 

Переглядів: 390 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]