Головна » 2017 » Квітень » 3 » Розпорядження про скликання вісімнадцятої сесії сьомого скликання
16:20
Розпорядження про скликання вісімнадцятої сесії сьомого скликання

 

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

03.04.2017р.                                                    смт.Білолуцьк № 18

 

Керуючись п.1 ч.6 ст. 44 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ ВІСІМНАДЦЯТУ СЕСІЮ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ 12.04.2017 року о 15.00 год. у приміщенні Білолуцької селищної ради.

 

На сесію винести такі питання:

 

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2017 рік.
  2. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Білолуцької селищної ради за І квартал 2017 р.
  3. Про внесення змін в штатний розпис комунального закладу « Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради ».
  4. Про надання іншої субвенції районному бюджету для здійснення видатків на закупівлю імунобіологічного препарату та забезпечення дітей – інвалідів лікарськими засобами.
  5. Про затвердження звіту про оцінку майна житлового будинку, розташованого за адресою: Луганська область, Новопсковський район, смт.Білолуцьк, вул. Московська, буд.132.
  6. Про прийняття в комунальну власність індивідуального ( садибного) житлового будинку, який знаходиться за адресою: Луганська область, Новопсковський район, смт.Білолуцьк, вул. Московська, буд.132.
  7. Про списання матеріальних цінностей по комунальному закладу « Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради ».
  8. Про надання частини щорічної основної відпустки селищному голові Полтенку С .П.
  9. Про затвердження Плану природоохоронних заходів Білолуцького селищного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2017 рік.
  10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах.
  11. Про поновлення договору оренди земельної ділянки, строком на 5 років гр. Коломінової Анни Володимирівни за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Миру, 1.
  12. Про поновлення договору оренди земельної ділянки, строком на 5 років гр. Пузіковій Олександрі Олександрівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Московська, 145.
  13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування житлого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Крамаренку Олександру Михайловичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Калинова, 5 ( Калініна).
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування житлого будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Кандибі Валентині Петрівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Зарічна, 5 ( Леніна).
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Крамаренку Олександру Михайловичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Калинова, 5 ( Калініна).
  16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Лукашову Максиму Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Набережна, б/н.
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Лахнову Миколі Олексійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Набережна, б/н.
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Міленному Олегу Вікторовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н в районі річки Айдар ( за лугом).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Лукашову Анатолію Григоровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Шевченко, 77.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Дмітрієву Олександру Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Миру, 18.
  21. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Запорожцеву Леоніду Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.
  22. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Запорожцевій Антоніні Сергіївні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.
  23. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Запорожцевій Ользі Михайлівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.
  24. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Запорожець Юлії Миколаївні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.
  25. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Кравченко Яні Юріївні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.
  26. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Віннік Ярославу Сергійовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.
  27. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Волковій Олені Леонідівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н.

 

Селищний голова                              С.П. Полтенко

 

 

Переглядів: 346 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]