Головна » 2017 » Червень » 9 » Розпорядження селищного голови
12:06
Розпорядження селищного голови

 

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

09.06.2017р. смт.Білолуцьк № 20

 

Керуючись п.1 ч.6 ст. 44 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ ДВАДЦЯТУ СЕСІЮ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ 19.06.2017 року о 14.30 год. у приміщенні Білолуцької селищної ради.

 

На сесію винести такі питання:

 

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2017 рік.
  2. Про внесення змін в штатний розпис апарату Білолуцької селищної ради.
  3. Про звільнення від батьківської плати за харчування дитини в комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради» гр. Заяць Інни Валентинівни.
  4. Про скасування рішення вісімнадцятої сесії сьомого скликання № 18/8 від 12.04.2017 року « Про надання частини щорічної основної відпустки селищному голові Полтенку С .П.».
  5. Про надання основної частини щорічної відпустки, додаткової оплачуваної відпустки, частини щорічної основної відпустки та матеріальної допомоги на оздоровлення селищному голові Полтенку С. П.
  6. Про надання згоди на призупинення роботи комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради».
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (

відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу

у приватну власність земельної ділянки гр. Деркач Володимиру Михайловичу за

адресою: смт.Білолуцьк, вул.Миру, 17.

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Запорожець Івану Леонідовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Пархоменко, б/н, за річкою Айдар.
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Калиновському Володимиру Олександровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Гагаріна ( з тильної сторони будинку за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Гагаріна,16).

Селищний голова                                                С.П.  Полтенко

 

Переглядів: 369 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]