Головна » 2017 » Травень » 10 » Розпорядження від 10.05.2017 року
14:58
Розпорядження від 10.05.2017 року

 

БІЛОЛУЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

СЛУЖБОВЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

10.05.2017 р  смт.Білолуцьк № 19

Керуючись п.1 ч.6 ст. 44 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ ДЕВ’ЯТНАДЦЯТУ СЕСІЮ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ 19.05.2017 року о 14.00 год. у приміщенні Білолуцької селищної ради.

 

На сесію винести такі питання:

 

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2017 рік.
  2. Про списання матеріальних цінностей по селищній раді.
  3. Про затвердження розпорядження селищного голови
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Благадир Станіславу Івановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Жовтнева, 14/1.
  5.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Горячєву Віктору Михайловичу за адресою: с. Кубань, вул. Айдарська, б/н ( при в’їзді в село, по ліву сторону від асфальту).
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Горячєву Віктору Михайловичу за адресою: с. Кубань, вул. Підгорна, б/н.
  7. Про передачу в оренду земельної ділянки, строком на 10 років гр. Солов’янову Віталію Вікторовичу за адресою: с.Кубань, вул. Підгорна, б/н.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Калиновському Василю Миколайовичу та Калиновській Любові Григорівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Набережна, 36.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Солов’яновій Галині Кирилівні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Шевченко, 97.
  10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Раздобудько Валентині Тимофіївні за адресою: с. Кубань, вул. Південна, 2.
  11. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі в приватну власність гр. Скурат Миколі Сергійовичу за адресою: смт. Білолуцьк, вул. Пархоменко, 37.
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дроновій Анжеліці Андріївні за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Слобожанська, 5 ( Куйбишева).
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Мельник Олексію Олександровичу за адресою: смт.Білолуцьк, вул. Панасенко, 53.
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Гречаній Вікторії Володимирівні за адресою: с.Кубань, вул. Підгорна, б/н.
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Герасімчук Ігору Олексійовичу за адресою: смт. Білолуцьк, вул. Московська, б/н.
  16. Про затвердження робочого проекту детального плану центральної частини смт.Білолуцьк Новопсковського району, Луганської області.
  17. Про затвердження звернення про добровільне об’єднання.
  18. Про розгляд заяви громадянки Цапенко Вікторії Вікторівни за № 69 від 04.04.2017року щодо звільнення від батьківської плати за харчування дитини в комунальному закладі « Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради».
  19. Про розгляд заяви громадянки Ткаченко Тетяни Олександрівни за № 50 від 15.03.2017 року щодо звільнення від батьківської плати за харчування дитини в комунальному закладі « Дошкільний навчальний заклад ясла – садок « Барвінок » Білолуцької селищної ради».
  20.  

    Селищний голова С.П. Полтенко

     

Переглядів: 291 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]