Головна » 2014 » Вересень » 22 » Шістдесят перша сесія шостого скликання
16:09
Шістдесят перша сесія шостого скликання

Питання: 

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Білолуцької селищної ради на 2014 рік.
  2. Про припинення права користування земельною ділянкою Літвінова Володимира Івановича за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Гагаріна, б/н (колишня зрошувальна ділянка).
  3. Про припинення права користування земельною ділянкою Синенко Маргарити Олексіївни за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Пархоменко, б/н.
  4. Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Сергієнко Олександрі Федорівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Тітова, 13.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок  Бойко Лілії Павлівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця  Кольцова, 45.
  6. Про передачу у приватну власність земельної ділянки Єсауленко Олексію Степановичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Жовтнева, б/н.
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства  Кузнєцовій Людмилі Іванівні за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Московська, 101.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та безоплатну передачу в приватну власність  земельної ділянки Петрову Миколі Миколайовичу за адресою: смт.Білолуцьк, вулиця Садова, 12.
Переглядів: 412 | Додав: Санёк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]